BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer Ortaokulu

Ock

Uludağ gezimizi gerçekleştirdik, Uludağ dışında, hayvanat bahçesini ve 1326 Panoroma Fetih  Müzesini de gezdik. Katılımcılara ve gezi de yer alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz resim, müzik, spor etkinliklerinin yanı sıra kahvaltı, milli uzay programı, bilgi yarışması, gezi programı gibi de etkinliklerde bulundu. Emeği geçenlere teşkkür ederiz.

Ara

Okulumuz Uludağ gezisi düzenlemektedir.

Ara

5.sınıf öğrencilerimizin Sosyal Bilgiler Dersi'nde yeryüzü şekilleriyle ilgili yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergiledik.Öğrencilerimiz bu çalışmaları yaparken hem öğrendiler hem eğlendiler.Bu çalışmaları için öğrencilerimizi  ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ara

İlimiz Gençlik spor müdürlüğü tarafından düzenlenen, Floor curling yıldızlar erkekler katogorisinde, öğrencilerimiz 3. olmuşlardır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Atamızı, ölüm yıl dönümünde minnetle ve sevgiyle andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda Görsel Sanatlar & Teknoloji ve Tasarım derslerimizde yapılan çalışmalarımızı sergiledik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

8.sinif öğrenci ve velilerine yönelik rehberlik servisi tarafından yapılan Liselere Giriş Sınavı Son Taktikler Semineri.Ögrencilerimize başarılar diler velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

May

Tübitak Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerinde yarıştık. Fen bilgisi öğretmeni Harun OCAKTAN rehberliğinde " mısır püskülünün tekstil ürünlerinde dolgu malzemesi olarak kullanımı"nın araştırılması ile ilgili projeyi  Meryem KILIÇASLAN Hafza OCAKTAN  ve  Yavuz Selim TUFAN TARAFINDAN  değerlendirme komisyonuna sunumu yapılmıştır.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Atamızın Samsun'a çıkışının 104. Yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.