BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer Ortaokulu

Nis

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat, insanı önceleyen bir maarif anlayışı ile oluşturuldu. Bütüncül bir eğitim modeli ile hazırlandı. Bu model insanı zihinsel, sosyal, duygusal, duyuşsal, fiziksel ve ahlaki açıdan bir bütün olarak görür ve insanın fıtri özelliklerini koruma ve geliştirmeyi şahsiyet bütünlüğünü oluşturmayı, karakter gelişimini sağlamayı merkeze alır.

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramımızı Coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimiz, velileri ile beraber iftarda buluştu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuzda Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından bağımlılık ve yeşilay ile ilgili sunum ve bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.

Şbt

Altıeylül İlçe Sağlık Müdürlüğünden diyetisyen Şeyma Çalışır tarafından okulumuzda Sağlıklı Yaşam Semineri verildi.

Şbt

8.sinif öğrencilerimizle Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul tanıtım gezimizi gerceklestirdik.

Şbt

Güvenli ve bilinçli internet kullanımıyla ilgili  eTwinning projesi kapsamında öğrencilere bilgilendirici videolar izletildi. Güvenli İnternet kullanımıyla ilgili sınıflarda yarışmalar düzenlendi.

Şbt

10 Farklı okul ve Belçika'dan katılan yabancı ortağımız ile başlattığımız projemiz için gruplar belirlendi. Gerekli izinler alındı.

Şbt

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ock

Enerji verimliliği ve tasarrufu haftasını etkinliklerle kutladık. Öğrencilerimizin hazırladığı program ve pano çalışması ile enerji haftasını kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

I. Dönemi sona erdirdik. Dereceye giren öğrencilerimize madalya takdimi yaptık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.ı